fbpx
Găzduire gratuită pentru bloguri

Găzduire gratuită pentru bloguri

În ultimii ani pare că blogurile nu mai sunt la modă și au fost înlocuite rapid cu vlogurile, însă YouTube a tot schimbat regulile și este tot mai greu pentru cei noi să câștige bani.

Acesta este unul din principalele motive pentru care dorim să încurajăm blogurile, iar pe lângă asta mai sunt și alte avantaje ale unui blog pe care le vom prezenta în acest articol.

Cum încurajăm bloggerii talentați:

1. Găzduire SSD gratuită 12 luni
2. Consultanță SEO gratuită
3. Consultanță securizare blog

Care sunt condițiile:

1. blogul să conțină minim 30 articole originale
2. să scrieți un articol despre serviciul de găzduire pe care vi l-am oferit (cu bune și rele) în care să includeți și un link
3. să puneți un link în footer către xpnet.ro

De ce vrem să încurajăm blogurile

În primul rând este tot mai greu să câștigi bani din vlogging pentru că YouTube a schimbat condițiile monetizării canalului propriu și ca urmare trebuie să ai minim 10.000 abonați la canal și în total peste 4000 ore de vizionări din clipurile postate. Ultimele condiții le găsiți aici: https://support.google.com/youtube/answer/72851?hl=ro

Ca să fii apreciat ca și vlogger trebuie să înregistrezi materialele cu aparatură profesională iar asta înseamnă costuri inițiale mult mai mari decât un domeniu .ro și găzduire pentru blog.

Așadar până nu faceți condițiile acestea nu veți putea să câștigați bani din clipurile postate. În schimb blogul îți oferă o mai mare flexibilitate în ceea ce privește monetizarea.

Puteți afișa linkuri de afiliere în conținut, reclame de la Google sau alte rețele asemănătoare, sau să scrieți articole pe bani pentru firme care doresc promovare pe blog.

Ca să creezi conținut pentru un blog nu ai nevoie de talent artistic, important să scrii despre un domeniu pe care îl îndrăgești și în care ești bun. În plus de asta la un blog poți la un moment dat să plătești pe altcineva să-ți scrie articole.

De asemenea multe bloguri au devenit o rampă de lansare pentru business-uri mai mari. Spre exemplu un blog cu recenzii despre cosmetice poate fi transformat peste ani într-un magazin online de cosmetice.

Pe flippa.com se vând bloguri cu mii și zeci de mii de dolari, în timp ce un canal de YouTube nu prea îl poți vinde dacă este asociat cu imaginea ta.

Dacă tot am prezentat avantajele blogului, trebuie menționat și părțile mai puțin favorabile și anume este mai greu pentru un articol să devină viral așa cum o fac de multe ori clipurile de YouTube.

În concluzie, indiferent că alegeți calea vlogului sau cea a blogului, primele câștiguri pot să apară după cel puțin câteva luni sau chiar un an.

Leave a Reply